Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Wereldwijd 17 miljoen doden door vaccinatieschade mRNA?

Schokkend alarm, aldus “Voormalig parlementskandidaat bij The Brexit Party Barnsley, zakenma en oprichter van Freedom Train International Jim Ferguson. Er zijn wereldwijd 17 miljoen sterfgevallen door vaccinatieschade als gevolg van Covid-vaccins.

Ferguson schrijft: “Er bestaat een groeiende bezorgdheid dat de huidige mondiale gebeurtenissen, na de vaccinatie van miljarden mensen, tot een nog catastrofaler verlies aan mensenlevens kan leiden. Critici uiten steeds vaker hun zorgen over het World Economic Forum, Klaus Schwab, en hun aanhangers, en beschuldigen hen ervan een ernstige aanval op de mensheid zelf te plegen. Velen van ons zijn van mening dat het absoluut noodzakelijk is om in te grijpen en deze acties onmiddellijk te stoppen. Het is tijd om ze tegen te houden.”

Als bron voor deze claim plaatst Ferguson geen medisch-wetenschappelijk onderzoek maar een interview van Tucker Carlson met Bret Weinstein.

“Along with his brother Eric Weinstein, he is considered part of the intellectual dark web. Weinstein has been criticized for making false statements about COVID-19 treatments and vaccines.” (Wikipedia).

Ivermectine

Einstein is voorstander van Ivermectine als ‘geneesmiddel’ tegen covid. Echter, meermaals is gebleken dat dit medicijn -dat bedoeld is voor andere klachten- niet werkt  tegen Covid.

  • Ivermectine is een middel tegen wormen en schurft dat volgens sommige onderzoeken tot een reductie van wel 75% van het aantal overledenen kan leiden. Diverse onderzoeken claimen succesvolle behandeling van patiënten echter het onderzoek is veelal nog niet peer-reviewed (niet geverifieerd) of op zeer kleine populaties uitgevoerd. “Ivermectin was not associated with reduced mortality [..] There insufficient certainty and quality of evidence to recommend the use of ivermectin to prevent or treat ambulatory or hospitalized patients with COVID-19.” (bron).
  • “Er is geen enkel medisch verantwoord bewijs dat het werkt”, zegt oud-huisarts Ted van Essen die zich er in verdiept heeft. “Het is een zwaar middel met veel bijwerkingen, zoals slapeloosheid, misselijkheid en obstipatie. Het is tot nu toe alleen getest in laboratoria. Daar bleek weliswaar dat ivermectine het coronavirus doodt, maar daarbij ging het om een dosis die honderd keer hoger ligt dan wat we veilig achten voor mensen.” (EenVandaag)
  • In Brazilië zou Ivermectine “met succes” op grote schaal toegepast worden volgens berichten op social media. Niets is minder waar: “Brazilians had to learn in the hardest way that ivermectin didn’t work.” liet een IC-arts weten en “Brazilians quickly discovered — through heart-wrenching personal experience — the limits of treating COVID-19 with ivermectin. Brazil suffered some of its worst death rates yet in late 2020 and early 2021, even in heavily ivermectin-dosed areas, as the more transmissible P1, or Gamma, variant spread quickly across the country.” (Business Insider)

17 miljoen doden?

Dat er 17 miljoen doden zouden zijn gevallen door vaccinatie is een onhoudbare stelling, aangezien dergelijke aantallen nooit ongemerkt voorbij zouden kunnen gaan. Zelfs al zou “de MSM” het “verzwijgen” dan nog zou het overduidelijk zichtbaar zijn in niet alleen de sterftecijfers maar ook in de mortuaria.

Immers, toen de pandemie uitbrak lagen deze overvol met slachtoffers van corona, net als de ziekenhuizen. De zorg stond nagenoeg overal op instorten door overvolle IC’s, honderden mensen die zorg nodig hadden stierven omdat de IC’s vol lagen met covid-patienten.

De begrafenisondernemers konden het nauwelijks aan en draaiden overuren. Terwijl het toen, wereldwijd tot nu toe, om ruim zes miljoen doden ging. Wanneer er bijna drie keer zoveel doden zouden zijn gevallen door vaccinaties zou het totaal onmogelijk zijn dit voor het grote publiek verborgen te houden. Het tegendeel blijkt echter keer op keer waar te zijn; de meeste slachtoffers waren ongevaccineerden.

Binnenkort miljarden doden door mRNA

Het kan echter nog veel bonter dan voorgaande absurde claim van Bret Weinstein. Zo gaat de het verhaal rond dat er “binnenkort miljarden doden” zullen zijn en dat dit zou zijn toegegeven door een “Pfizer insider”. Fake-news verspreider Rodri claimt op X (Twitter) “Pfizer insider geeft toe dat mRNA binnen enkele maanden miljarden mensen zal doden”. Als bewijs hiervoor deelt hij een filmpje, waar het in de eerste zin al mis gaat wanneer de presentator zegt dat het een “experimenteel mRNA-vaccin” is.

Pfizer Insider geeft toe dat mRNA MILJARDEN zal doden

 

De mRNA-vaccins zijn niet experimenteel. Alle coronavaccins die in België in Nederland werden gebruikt, waren op dat moment in fase 4 van het vaccinonderzoek. Dat wil zeggen dat ze zijn goedgekeurd voor gebruik en dat de gegevens over de vaccinatie van de bevolking worden bijgehouden en opgevolgd. De vaccins zijn dus géén experimentele vaccins. Dat weerlegt dan ook meteen de claim van de video, even later, dat er sprake is van “ongeteste mRNA vaccins” die zouden worden toegediend.

Misschien dat dit soort sprookjes het goed doen in de Fabeltjeskrant, maar iedereen die de feiten onderzoekt weet dat dit je reinste flauwekul en bangmakerij is.

___
Afbeelding boven: Ali Raza form PxHere, public domain.